Kuhanje z emajlom

Popolna peka

Popolna peka
Z modeli za peko iz emajla lahko pripravimo popolne in prisrčne hrustljavo pečene jedi.
Pri tem upoštevajte sledeče:

  • Modele za peko namažite - pred polnjenjem s testom - na notranji strani z maslom in nato potresite z drobtinami.
  • Po končani peki zvrnite še topel model in ga pokrijte z mokro kuhinjsko krpo. Po kratkem času bo pecivo samo odstopilo od modela.
  • Zaradi dobrega toplotnega prevajanje jedra iz železa so lahko, v primerjavi z drugimi modeli, temperature za peko glede na tip štedilnika nižje ali pa se jih lahko hitro zmanjša.
  • Čiščenje je zaradi površine iz stekla zelo preprosto.

Potrjujemo, da je artikel dokler je v pravilni uporabi v skladu z avstrijsko zakonodajo o varnosti živili in zaščiti potrošnikov (Lebensmittelsicherheits- und Verbraucherschutzgesetz– LMSVG), in pravilnika o materialih in izdelkih, namenjenih za stik z živili 1935/2004 (EG), 2005/31 (EG), 84/500 (EWG) in avstrijskega pravilnika o keramičnih izdelkih, namenjenih za stik z živili BGBL. Nr. 259/2006 ustrezen. Potrdilo o ustreznosti izgubi veljavnost v primeru, če se artikel uporablja na drugačen način ali pa se ga na kakršen koli način spreminja. Izključitev odgovornosti: V kolikor se z artiklom ne ravna v skladu s pravilniki in se ne upoštevajo Navodila za uporabo, izrecno izjavljamo, da ne prevzemamo nobene odgovornosti za nastalo škodo.